Poliklinika Orto MD Újvidék

Az Ortho-MD ortopédiai klinika ortopédiai esetek, őssejt terápia és regeneráló orvoslás, enyhe traumák, sportsérülések, gyermek és felnőtt sérülések és betegségek diagnosztizálására és kezelésére specializálódott…

Őssejttranszplantáció – regeneráló orvostudományi csapat

Több mint 120 őssejttranszplantáció tavaly Szerbiában.

Díjnyertes KLINIKA

Professzionális hozzáállás a betegekhez és professzionális gyógyítási módszerek tettek minket olyan vezető klinikává, ahol ortopédiával és gyógyítással foglalkoznak.

 

Minden sebészünk tagja az ESSKA-nak (European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy = Sport Traumatológia, Térdsebészet és Arthroscopia /térdizületi tükrözés/ Európai Egyesülete), a SICOT-nak (International Society of Orthopedic Surgery and Traumatology = Az Ortopédsebészet és Traumatológia Nemzetközi Egyesülete) az ortopédia és a traumatológia részeként Szerbiában. Dr Dušan Marić szintén aktív tagja az Európai Tornász Egyesület orvosi tanácsának 2011. óta.

ORTHOKINE

Vért veszünk egy vénából közvetlenül egy speciális készülékbe. Speciálisan kezelt üveggyöngyök vannak a készüléken belül, melyek „odaragadnak” a vérsejtjeihez és stimulálják a védelmező fehérjék szintézisét a testben.

FIZIKÁLIS GYÓGYÁSZAT

Az ORTO MD orvosi csapata, akik a fizikoterápia területére specializálódtak, büszkén hangsúlyozzák, hogy a lehető legjobb ellátást tudják biztosítani minden egyes betegüknek.

RÓLUNK

Az ORTO-MED szakklinika a legújabb trendeket követi a világban, mind az orvosi készülékek, és a munkaterület elrendezése tekintetében, mind az új módszertanokban, hogy a betegeink teljes és hatékony szolgáltatást kaphassanak a legújabb európai- és világszínvonal szerint.

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS

Maximális figyelem a betegnek.

EGYÉNI IDŐPONTOK

Válasszon időpontot kíváncsiskodó tekintetek nélkül.

Akupunktúra

A kezelésről

Az idő nagy részében a kezelését egy kényelmes masszázsasztalon végezzük. Ez idő alatt enyhe, furcsa, de nem fájdalmas érzést érezhet a tű körül és testének azon részén, ahol nincsenek tűk.

Javallatok

Az Egészségügyi Világszervezet (The World Health Organizations = WHO) 1979-ben több, mint 50 betegség kezelésére ajánlotta az akupunktúrát. 1996-ban az akupuktúrás tűket az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal (American Food and Drug Administration = FDA) biztonságos orvosi eszközzé nyilvánította.

Áttekint

A betegeink mondták

Nagyon profi és barátságos emberek. Dr. Marić nem szépíti a dolgokat, és nem ígér lehetetlent, de mégis elvárásokon felül teljesít. Nagyon sok munkájuk van, de nem haboznak megmagyarázni a dolgokat, nem számít, bármennyire is bonyolultnak tűnnek, sőt, meglepően boldogok, ha egy beteg érdeklődik. Őszintén látom, hogy valóban aggódnak a betegekért, és a betegek állapotával járó személyes nehézségek miatt. Attól tartok, hogy az épület, melyben vannak hamarosan nem lesz megfelelő a számukra, mert nagyon sok betegük van. Remélem, hogy a jövő egy nagyobb, bartáságosabb irodát tartogat a számukra (jelenleg a szolgáltatások túl hűvösek az ő ízlésüknek), és a segítség, melyet nyújtanak nekünk, ugyanolyan marad, a lehető legmagasabb színvonalon. Minden elismerésem az övék, hogy követik a legújabb trendeket és innovációkat az orvoslás terén.
if_person-man_1120619
Vladimir Ostojić

Ne várjon kérjen időpontot még ma