Klinika

Home / Klinika

Mi nem egy közönséges klinika vagyunk!!

 

Egy nagyon kellemes környezetben zenével és közlékeny személyzettel, akiket legelőször barátoknak néz az ember, akik olyanok, mint nevetgélő és egyetértő társak, miközben a gyógyítás a kisujjukban van. Mialatt zajlik a kezelés, nyugodtan használhatja elektromos készülékeit, vagy olvashat egy könyvet.

Személyzetünk annyira vidám, hogy kezelését sokkal inkább társasági eseménynek és barátkozásnak fogja megélni, mintsem orvosi beavakozásnak. Nagy hangsúlyt fektetünk a professzionalizmusra, kedvességre és vendégszeretetre, ezáltal egyfajta szolgáltatássá váltunk. Ha magányra vágyik, egy kényelmes megoldást javaslunk – külön bejáratot biztosítunk az irodába, mert az Ön egyedüllétre való igénye fontos nekünk. Szintén tudunk biztosítani privát időpontokat, kezeléseket, hogy megóvjuk Önt a nyilvánosságtól. Még egy szolgáltatásunk van, apartmanokat kínálunk a klinikánk közelében hosszabb tartózkodás esetére.

Az Ön feladata mindössze annyi, hogy pihenjen, a miénk pedig az, hogy profi kezelést biztosítsunk az Ön számára a rendelkezésünkre álló legújabb módszerekkel, a lehetőségeinkhez képest legrövidebb időn belül. Számtalan látogatónk volt már, és mindannyian mély benyomást szereztek szolgáltatásainkról – látogasson meg minket és legyen a barátunk.

Van egy kineziológia termünk, ahol a rendelkezésünkre áll négy ágy és minden szükséges felszerelés. A terem keretein belül járóbeteg szolgáltatást is tudunk biztosítani. Masszázs és akupunktúrás szolgáltatásunk is van. A diagnosztizáláshoz és a kezeléshez szükséges legújabb gépek egy pillanat alatt a rendelkezésünkre állnak. A Cybex 6000 gépünkön pedig sportolók kondicionálását és felkészítését végezzük.

A tornaterem az alagsorban 200 m2-es, kluboknak és sporttársulatoknak szoktuk felajánlani, hogy béreljék ki ezt a helyiséget. A terem teljesen új, és minden szükséges berendezéssel felszerelt, mint pl. a gladiátor, erőlemez gépek, cardio edzéshez való biciklik, ergonometrikus szőnyegek és még sok minden más. Aikido és Pilates klub tagok rendszeres vendégeink közé tartoznak. Természetesen, a termet a profi sportolók fizikai kondicionálására és felkészítésére is használjuk. Egy gyakorlott szakember felügyeletével, az olyan készülékek, melyek ellenőrzik a fizikai erőnlétet és erőt, segítenek javítani és fejleszeni a beteg állapotát.