Ortokin

Home / Ortokin

Krónikus izületi gyulladás – A MEGOLDÁS AZ ÖN TESTÉBEN VAN!

A KRÓNIKUS IZÜLETI GYULLADÁS – az izületi porc nagyon fájdalmas betegsége, több kiváltó oka is lehet. Azok az okok mellett, melyek alapvetően hozzájárulnak a betegség kialakulásához, a veleszületett hajlam, a túlsúly, különféle traumák és sportsérülések gyakran okozzák az izületek túlterhelését. A nyugati országokban a lakosság csaknem 10%-a szenved ebben a betegségben, és az 55 év felettiek közel 80%-ának a röntgenfelvétele mutat izületi károsodást. Tipikus tünetek az izületi fájdalom és az izületek mozgásának korlátozottsága.

A molekuláris ortopédia nagy részletességgel tanulmányozta a biológiai folyamatokat az érintett izületeken belül, és rájöttek, hogy az egyik legnagyobb „bűnös” egy egyszerű fehérje, az Interleukin-1 (IL-1). Azokban az izületekben, melyekben krónikus izületi gyulladás van, jelentősen megnövekedett koncentrációjú ez a fehérje és ez további izületi károsodást és fokozatos izületi funkcióvesztést eredményez.

JAVALLATOK AZ ORTOKIN TERÁPIÁRA:

  • a térd-, váll-, könyök- és bokaizületek krónikus izületi gyulldása
  • az izületi porc traumatikus károsodása
  • isiász
  • traumatikus izomszakadás
  • inak és szalagok patológiás változásai
  • egyéb gyulladásos és poszt-traumás állapotok

Ortokin – VÉDELMEZŐ FEHÉRJE AZ ÖN SAJÁT VÉRÉBŐL

Vért veszünk egy vénából közvetlenül egy speciális EOT fiolába. Speciálisan megformázott üveggyöngyök, melyek a készüléken belül vannak, „hozzátapadnak” a vérsejtekhez és elősegítik a vérben természetesen megtalálható védelmező fehérjék számának növekedését. Ezt követően a fiolákat 37 Ƈ°-on egy inkubátorban tároljuk, mely optimális állapot a védelmező fehérjék magas minőségű elegyüléséhez. Ezután centrifugát haszálunk, a vérsejteket elkülönítjük a szérummal dúsított folyadéktól, mely nagy koncentrátumban tartalmazza a védelmező fehérjét, és későbbi felhasználásra eltároljuk. Végezetül, 5-6 injekciónyi szérumot kapunk, melyet, a javallattól függően, heti egy-két alkalommal beinjekciózunk a beteg izületbe, vagy a test más részébe.

Az Ortokin terápia rendszer – segít megvédeni a porcot

Az Interleukin 1 (IL-1) biológiai gyulladás elleni faktora ideális a krónikus izületi gyulladás természetes és nem agresszív kezelésére. A természetes fehérjét az Interleukin-1 receptor ellenfelének hívjuk (IL-1ra). Ez megakadályozza az IL-1 agresszív tevékenységét, és úgy működik, hogy csökkenti a gyulladást és a duzzanatot az érintett izületben, csökkenti a fájdalmat és azon dolgozik, hogy megvédje az izületi porcszövetet.
Az ortokin kezelésnek az összes fent említett előnye és terápiás hatása megvan. Az IL-1ra védelmező fehérje az Ön vérének egyik természetes összetevője. A mennyisége, egyéb védelmező fehérjékkel együtt, növekszik a kondicionált vérszérum alkalmazása során, mely az ortokin orvosi eljárás alapját képezi, melyet később az érintett izületnél alkalmazunk injekciók formájában.
Az Ortokin terápiát sikerrel használják 1997. óta. Számos tanulmány megerősítette, hogy a kondicionált vérszérum, az Ortokin működik az izületi fájdalom csökkentésénél, és az izületek mobilitásának növelésénél. A folyamatos porcromlási folyamat az érintett izület krónikus izületi gyulladásában lelassul.

Ortokin – Autológ kondicionált SZÉRUM A HÁTFÁJÁS KEZELÉSÉRE

A Hátfájás miatt gyakran keresünk fel egy orvost. A zavarok legáltalánosabb okozója a betegeknél a csigolyák közötti porckorong helyzete. A porckorong elmozdulása nyomást gyakorol az idegszövetre, melynek eredményeképpen gyulladás és fájdalom lép fel. Az Ortokin terápiát sikeresen alkalmazták a fenti problémák orvoslására azáltal, hogy csökkentették az idegszövet gyulladását és degenerálódását, melyet a gerincvelő gyulladása okozott.

Az Ortokin terápiás eljárás teljesen természetes, a beteg saját véréből nyerik a szérumot és klinikailag bizonyított a hatékonysága.