O nama

Osnivanje specijalističke ordinacije ORTO-MD rezultat je dugogodišnje težnje saradnika i prijatelja da na prostoru Novog Sada i Vojvodine formiraju visokospecijalizovanu ustanovu koja će moći da pruži usluge pacijentima iz oblasti ortopedije i traumatologije, kao i sportske medicine lokomotornog aparata.

Usluge

Ortopedija

Decija ortopedija i hirurgija

Rehabilitacija

Neurorehabilitacija

Pulmologija

Opšta medicina

Rendgen

Ultrazvuk

Radno vreme

  • Pon – Pet: 9.00 – 20.00
  • Subota: 9.00 – 12.00
  • Nedelja: Neradna

Osnivač ordinacije je prof. dr Jovan Krajčinović koji je svojim dugogodišnjim radom ostavio neizbrisiv trag u oblasti ortopedije, pogotovo ortopedije stopala, čijim se rodonačelnikom kod nas smatra. Specijalistička ordinacija ORTO-MD prati najmodernije trendove u svetu, kako u pogledu same organizacije prostora i medicinske opreme, tako i u pogledu novih metodologija, kako bi naši pacijenti dobili kompletnu i kvalitetnu uslugu prema najsavremenijim evropskim i svetskim standardima.

Članovi tima ordinacije ORTO-MD autori su velikog broja udžbenika, kao i stručnih i naučnih radova objavljenih u vodećim svetskim časopisima. Specijalistička ordinacija za ortopediju ORTO-MD nudi mogućnost individualno prilagođenog programa prevencije i lečenja bolesti i povreda lokomotornog aparata po najvišim svetskim standardima. Od 2015. godine ordinacija ORTO-MD postaje Poliklinika koja pruža širi opseg medicinskih usluga uključujući opštu praksu i usluge pulmologa.