Ordinacija

Home / Ordinacija

Mi nismo obična ordinacija!

 

U veoma prijatnoj atmosferi, uz muziku i druženje sa osobljem, koje Vam je, pre svega, prijatelj, uz smeh i razumevanje, izlečenje Vam je nadohvat ruke. Dok traju terapije možete slobodno koristiti računar, mobilni kao i da pročitate neku knjigu.

Osoblje prenosi svoju neposrednost u kontaktu sa pacijentima tako da se tretmani često pretvore i u upoznavanje i druženja. Uz mnogo truda i profesionalnosti, ljubaznost i srdačnost su naši najveći aduti. Ako pak želite intimnost imamo i za Vas potpuni konfor – poseban ulaz u ordinaciju kako bi bila sačuvana Vaša diskrecija. Takođe omogućavamo individualne termine i tretmane zaštićene od pogleda drugih. Raspolažemo i sa apartmanima namenjenim za duži boravak u našoj ordinaciji.

Vaše je samo da se opustite a naše je da Vas profesionalno uz najsavremenije metode izlečimo u najkraćem vremenu na obostrano zadovoljstvo. Mnogi su nas posetili i bili veoma zadovoljni našom uslugom – posetite nas i Vi i postanite naš prijatelj.

Raspolažemo sa kinezi salom sa 4 kreveta kao i svom pratećom opremom, takođe se u sklopu ordinacije nalazi i sala za pružanje ambulantnih usluga te i sala za masažu i akupunkturu. Najsavremeniji uređaji za dijagnostikovanje kao i za lečenje su Vam na raspolaganju svakog trenutka. Takođe posedujemo i ordinaciju za kondicioniranje i pripremu sportista na Cybex 6000 aparatu.

U sali za sportove u suterenu, površine 200m2 pružamo mogućnost mnogim klubovima i sportskim udruženjima da iznajme taj ili deo tog prostora. Sala je potpuno nova i opremljena je svim potrebnim spravama poput Gladijatora, Power plate sprave, bicikli za kardio ergonometriju strunjačama i ostalo. Aikido i Pilates klub su nam stalni gosti. Takođe salu koristimo i za kondicioniranje i profesionalnu pripremu sportista. Uz nadzor stručnog lica na mnogim uređajima proveravamo fizičku kondiciju i snagu te na stručan način popravljamo ili poboljšavamo navedena stanja.