Specijalistička ordinacija za ortopediju

Home / Specijalistička ordinacija za ortopediju

Ortopedija je grana medicine koja se bavi izučavanjem, sprečavanjem i lečenjem bolesti, deformiteta i povreda sistema za kretanje. Najčešće, ova grana uključuje hirurške zahvate ali stalnim razvijanjem medicine i savremenom opremom, ortopedija danas omogućava manje invazivne zahvate i terapije.

U našoj klinici možete naći razne ortopedske tretmane i terapije, uključujući i sportsku ortopediju, fizikalnu terapiju, orthokin, dečiju ortopediju i hirurgiju i rehabilitaciju.

VIŠESTRUKO NAGRAĐIVANA KLINIKA

Profesionalan odnos prema pacijentima, metode u lečenju su nas stavile u sam vrh klinika koje se bave ortopedijom i lečenjem. Na raspolaganju imamo najsavremeniju opremu kao i Rendgen.

Svi hirurzi su članovi ESSKA, SICOT kao sekcije za ortopediju i traumatologiju Srbije. Prof. dr Dušan Marić je aktivni član lekarske komisije od 2011. godine evropske gimnastičke Unije.

Krv se uzima iz vene direktno u specijalnu EOT monovetu. Posebno tretiranje staklene kuglice koje se nalaze unutar monovete “lepe” na sebe ćelije krvi i podstiču sintezu zaštitnih proteina tela.

O NAMA

Specijalistička ordinacija ORTO-MD prati najmodernije trendove u svetu, kako u pogledu same organizacije prostora i medicinske opreme, tako i u pogledu novih metodologija, kako bi naši pacijenti dobili kompletnu i kvalitetnu uslugu prema najsavremenijim evropskim i svetskim standardima.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Maksimalna posvećenost pacijentu.

INDIVIDUALNI TERMINI

Izabrani termin bez neželjenih pogleda.

VRHUNSKI MEDICINSKI TIM

EKSKLUZIVNO UREĐEN I OPREMLJEN AMBIJENT

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Iskustva

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI

Vrlo profesionalni i srdačni ljudi. Dr Marić ne ulepšava stvari i ne obećava nemoguće, ali ispuni iznad očekivanja. Imaju dosta posla, ali ne oklevaju da se upuste u objašnjenja ma koliko komplikovana bila, čak im je i drago kada vide da se pacijent interesuje. U ordinaciji se oseća briga za pacijenta i ličan odnos prema njegovom problemu. Bojim se da će prostor u kome se nalaze relativno brzo postati neadekvatan pošto imaju dosta korisnika usluga. Nadam se da će i sa tim nekim budućim, velikim prostorima druženje (usluga kao reč deluje previše hladno za njih) i pomoć koju nam pružaju ostati na istom, vrhunskom nivou. Hvala im što prate savremene i inovativne metode lečenja.
if_person-man_1120619
Vladimir Ostojić