Specijalistička ordinacija za ortopediju

Home / Specijalistička ordinacija za ortopediju

VIŠESTRUKO NAGRAĐIVANA KLINIKA

Profesionalan odnos prema pacijentima, metode u lečenju su nas stavile u sam vrh klinika koje se bave ortopedijom i lečenjem. Na raspolaganju imamo najsavremeniju opremu kao i Rendgen.

O NAMA

Specijalistička ordinacija ORTO-MD prati najmodernije trendove u svetu, kako u pogledu same organizacije prostora i medicinske opreme, tako i u pogledu novih metodologija, kako bi naši pacijenti dobili kompletnu i kvalitetnu uslugu prema najsavremenijim evropskim i svetskim standardima.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Maksimalna posvećenost pacijentu.

INDIVIDUALNI TERMINI

Izabrani termin bez neželjenih pogleda.

VRHUNSKI MEDICINSKI TIM

EKSKLUZIVNO UREĐEN I OPREMLJEN AMBIJENT

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

AKUPUNKTURA

LEČENJE

Većinu vremena, Vaši tretmani će se održavati na udobnom masažnom stolu. Za to vreme ćete možda osećati blage, čudne, ali ne i bolne senzacije oko igle kao i na delovima tela koji nemaju igle u njima.

INDIKACIJE

Svetska zdravstvena organizacija (WHO) je 1979. godine preporučila više od 50 bolesti za lečenje akupunkturom. Akupunkturnu iglu je 1996. američka organizacija Food and Drug Administration (FDA) preporučila kao siguran medicinski instrument.

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI

Vrlo profesionalni i srdačni ljudi. Dr Marić ne ulepšava stvari i ne obećava nemoguće, ali ispuni iznad očekivanja. Imaju dosta posla, ali ne oklevaju da se upuste u objašnjenja ma koliko komplikovana bila, čak im je i drago kada vide da se pacijent interesuje. U ordinaciji se oseća briga za pacijenta i ličan odnos prema njegovom problemu. Bojim se da će prostor u kome se nalaze relativno brzo postati neadekvatan pošto imaju dosta korisnika usluga. Nadam se da će i sa tim nekim budućim, velikim prostorima druženje (usluga kao reč deluje previše hladno za njih) i pomoć koju nam pružaju ostati na istom, vrhunskom nivou. Hvala im što prate savremene i inovativne metode lečenja.

Vladimir Ostojić